Ensimmäinen äitienpäivä raskausaikana

Äitienpäivään liittyy paljon lapsuudenmuistoja, joista tärkein on ollut aina yhdessäolo perheen kesken. Tänä vuonna äitienpäivää ei tullut poikkeustilanteen vuoksi vietettyä oman äidin kanssa, vaan vietimme jo pienimuotoisesti äitienpäivää Matiaksen kanssa kotona jälleen hyvän ruoan ja yhteisen ajan merkeissä. Koen jo olevani pienen rakkaamme äiti, vaikka hän ei ole vielä syntynyt❤️. Äitienpäivä tulee saamaan ensi vuonna ihan uudenlaisen merkityksen ja saan äitiyteen vielä aivan uudenlaisen perspektiivin. On ollut uskomatonta huomata miten suuri rakkaus niin pientä ihmistä kohtaan voi kehittyä tässä ajassa ja miten voi niin syvästi tuntea olevansa yhtä hänen kanssa.

Raskauden aikainen yhteinen matka on ollut jo ihan mieletön. Olen kasvanut ihmisenä ja saanut kokea jotain todella erityistä, tämä on ehdottomasti ollut elämäni parasta aikaa tähän mennessä, vaikkei raskaus olekaan ollut helppo. Olo on onnellisin koskaan ja olen löytänyt sen oman paikkani täältä. Elämä on saanut niin erilaista tärkeää merkitystä, joka tuntuu todella hyvälle.

Olen aina toivonut, että saan jonain päivänä olla äiti ja nyt se todella on toteutunut. Äitiys nuoremmalla iällä on tuntunut aina oikeastaan omalta ja oikealta. Uskonkin omaksuvani äitiyden roolin erittäin hyvin, kun pieni syntyy! Äitiys merkitsee mulle niin paljon, en voi kuvitellakkaan mitä kaikkea se merkitsee myöhemmin, mitä kaikkea tulen kokemaan, miten se kasvattaa ja mitä se tulee antamaan. Parin viikon päästä raskautta on jäljellä enää 100 päivää, hui😀! Melko pian meidän pieni on täällä, en malta odottaa että nähdään hänet ❤️.

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös