Harmaa marraskuu

Vuoden synkin kuukausi on täällä. Edellispäivä havahduin ikkunasta ulos katsoessani, ettei lehtiä olekaan enää puissa ja väriloisto on kadonnut! Syksy on mennyt kovaa vauhtia eteenpäin ja pian joulu alkaakin olla ovella. Mä en ole ollut koskaan niin innokas joulun fiilisteliä, että alottaisin sen jo marraskuun puolella. Tänä vuonna on tapahtunut ensimmäistä kertaa kuitenkin poikkeus, sillä eilen aloin miettimään jo toteutettavia joulusesongin juttuja. Ajattelin toteuttaa instagramin puolella nimittäin DIY henkisen joulukalenterin, jonka aiheet ovat vaatineet enemmän etukäteen pohdiskelua.

Itseasiassa nyt olen huomannut miten joulun fiilistely oikeasti parantaa marraskuun fiilistä eikä ole sellainen jatkuva blaah fiilis. Toisinaan synkkä sateinen sää on tunnelmallinen etenkin jos sisällä on lämminhenkistä valaistusta ja kynttilöitä, mutta toisaalta taas melko raskaskin kuukausi jatkuvan pimeyden sekä sadekelien vuoksi. Aamut ovat tuntuneet todella matelevilta ja päivisin on ollut vaikea päästä missään alkuun. Moni varmasti jakaakin näitä samoja ajatuksia siellä ruudun toisella puolella. Marraskuuta ei voi paeta, joten täytyy koittaa muuttaa omaa kokemusta siitä positiivisemmaksi.

Tällä viikolla on kuitenkin tulossa paljon kivaa puuhaa ja olenkin pitänyt itseäni nyt melko kiireisenä. Olen päättänyt etten pelkää koronaa enää liikaa, vaan koitan elää mahdollisimman normaalisti. Itse uskon, että tämä tilanne ei ole kuitenkaan ihan hetkeen ohi, enkä halua viettää seuraavaakin vuotta lähes kokonaan kotona. Nyt etenkin vauvan kanssa on todella ihanaa käydä vauvatreffeillä ja nauttia elämästä! Uudet tuttavuudet tältä vuodelta on piristänyt arkea hurjasti niinä huonoinakin päivinä, kiitos siis Fransin kun hänen myötä olen saanut ihan huikeita ystäviä❤️.

Viikonloppuna pääsee viettämään ensimmäistä isänpäivää perheenä ja se on tuntunut todella ihanalta ajatukselta! Olen unelmoinut niin kauan, että pääsen viettämään tätä päivää oman perheen kesken. Meillä ei ole viikonloppuun sen kummempaa ohjelmaa ainakaan toistaiseksi, mutta mielessäni on käynyt jospa lähtisi perheen kesken retkeilemään Kurjenrahkaan. Kirjoittelen isänpäivästä lisää myöhemmin tänne.

Juhlapäivistä puheenollen ja näin innokkaana juhlien järjestäjänä olen myös viimepäivinä pohtinut pikkujoulujen järjestämistä vauvatreffien merkeissä. Olisi niin kivaa nähdä kaikkia kavereita ja ystäviä pikkutonttujen kera. Saa nähdä toteutuuko tämä, koska tuparit olisi myös juhlalistalla. Oikeastaan vasta nyt koen, että meillä on kaikki valmista kotona eikä läheskään kaikki meidän kavereista ole nähnyt meidän kotia. Nyt voisi olla siis täydellinen hetki pitää juhlat, vaikka monilla onkin varmasti pikkujouluja tiedossa.

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös