Joulukuussa aion…

-viettää oloasussa tunnelmallisia iltoja jouluvalojen ja kynttilöiden loisteessa juoden kuumaa glögiä. Netflixistä pyörii tietty joululeffoja sekä Lucifer-sarja. Rakastan miten kuusi tuoksuu jo nyt kodissa! Se saa joulukuun illat tuntumaan paljon spesiaalimmilta.

– nauttia kerrankin jouluherkuista ja pyrin panostamaan tänä vuonna monipuolisempiin herkkuihin ja ruokiin! Tosin Matias on meidän perheen kokki, mutta multa sujuu paremmin jälkkärit ja muut naposteltavat.

-ottaa kaiken irti DIY-jutuista tehden mm. Instagramin storyn puolelle joka päivä DIY-joulukalenteriluukkuja. Tätä odotan innolla, sillä kerrankin tulee otettua päivittäin omaa aikaa luovien juttujen parissa. Muun muassa joulukoristeita tulee tästä syystä meille pikkuhiljaa, mutta tuleepahan kerrankin säästettyä rahallisesti ja ennen kaikkea saa omaan makuun sopivia koristeita 😍. Enää yksi päivä jäljellä ensimmäiseen luukkuun, ihan hullua!!

-paketoida lahjoja erilaisin tyylein kauniisti ”normaalista poiketen”. Muutamia ideoita olenkin ehtinyt haalia Pinterestistä ja pääosin sainkin jo ostettua kaikki paketointitarvikkeet Turun Granitista. Siellä oli ihan älyttömän kauniita paketointitarvikkeita, joista olisin voinut ostaa lähes kaikki 😅…

-tehdä erilaisia kahveja joulumaustein. Tilasin myös Fiksuruoalta useampia kahvijauheita ja testiin pääsee joulumakujen lisäksi kauralattejauho.

-käydä Helsingissä Tuomaan markkinoilla sekä Vepsäläisen joululiikkeessä. Tuomaan markkinoille on pitäny mennä jo useampana vuonna. Tämäkään vuosi ei ole ehkä se parhain ajankohta, mutta toisaalta en halua ihan liikaa vältelläkkään paikoissa liikkumista. Onneksi viime aikoina maskien käyttö on lisääntynyt todella paljon.

-pitää tuprarit/ pikkujoulut äitikavereiden ja vauvojen kesken pienellä porukalla. Ihanaa kokoontua äitikavereiden kanssa! Täytyy loihtia jotain hyvää syötävää meille ja koittaa saada siiheksi kaikki joulukoristeet paikoilleen. Tulee olemaan varmasti tunnelmallista ja vauvantuoksuista menoa ❤️.

-toteuttaa yhden suurimmista haaveistani, josta pääsen kertomaan teille ensi viikolla lisää 😭❤️.

-lähteä Matiaksen ja Fransin kanssa isovanhempieni luokse Lappeenrantaan koronatilanteesta riippuen. Mun perheellä on ollut perinteenä aina lähteä joulunpyhinä heidän luokse ja pari joulua onkin ollut välissä, kun siellä ei olla käyty. Nyt oman lapsen synnyttyä on korostunut entistä enemmän läheisten kanssa ajan viettäminen. On myös ihan huippu hienoa, kun Fransilla on isoisovanhemmat ❤️.

-ulkoilla paljon kauniilla luontopoluilla perheen kesken.

-suunnitella tulevan vuoden mahdollista ulkomaan matkaa, somejuttuja ja muita vuoden kohokohtia.

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös