Joulutunnelmainen viikonloppu

Viikonloppu on mennyt täydessä joulupuuhailussa ja melko kiireisesti. Meillä oli pienellä porukalla vauvojen pikkujoulut herkkujen ja leikkimisen merkeissä. Olipa ihanaa nähdä miten Frans ymmärsi jo paljon enemmän kavereista! Hän päätti myös näyttää kavereiden paikalla ollessa miten käännytään vatsaltaan takaisin selälleen. Illalla hän olikin niin väsynyt juhlista, että nukahti saman tien sänkyyn laskiessa😀.

Tämän vuoden elokuusta lähtien, kun Frans syntyi on otettu kyllä ihan kaikki irti koronasta huolimatta. On tullut nautittua kotona oleskelusta ihan uudella tavalla, mutta samalla saanut nähdä jonkun verran äitikavereita arjen ohella. Piristi niin paljon, kun muutamat uskaltautuivat tulla kyläilemään pikkujoulujen merkeissä ja onhan se lapsillekkin mukavaa nähdä muita ikäkavereita❤️.

Tänään käytiin vielä pienillä joulumarkkinoilla Teijon Mathildedalessa, jossa oli niin kiva tunnelma. Matkaan tarttui lasiset pillit yhdestä ihan super kivasta puodista, jossa myytiin paljon puisia tuotteita sekä muuta käsintehtyä. Tänään vielä glögin valmistusta ja saunomista kynttilöiden ja joulutuoksun kera!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös