Juhannustunnelmia

Takana on tähän mennessä ehkä ihanin juhannus! Juhannus on mulle vuoden yksi odotetuin juhla ja kesän merkki. Vaikka puhutaankin keskikesän juhlasta niin itse koen, että tästä se kesä vasta alkaa. Silloin läheisten kanssa ajan viettäminen nousee ihan eri tasolle ja tunnelma on mitä kaunein ❤️. Lapsuudessa juhannuksena lähdettiin aina purjeveneellä merelle ja Matiaksen tavattuani vietettiin juhannuksia heidän perheen mökillä.

Tänä vuonna päästiin viettämään keskikesän juhlaa rauhallisissa merkeissä ihan vain kotona! Teki super hyvää ottaa remonttihulinoiden jälkeen vaan rennosti ja saatiin vielä lauantaina mun isosisko sekä hänen poikaystävä meille syömään. Tunnelman ja läheisten lisäksi juhannuksessa parasta on, kun aamusta saa pukea kauniin hulmuavan mekon päälle ja asukokonaisuuden kruunaa itse tehty seppele.

Meidän juhannus koostui seppeleen kukkien keräyksestä ja sen teosta, grillauksesta, ilta-ajelusta, sarjan katsomisesta, saunomisesta ja ihan vaan yhdessäolosta sekä fiilistelystä. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli pihapelit!! Mölkky on todellinen lapsuusakojen muisto, voi kun olisi tajunnut ostaa jotain pihapelejä illan viihdykkeeksi. Ensi vuodeksi täytyy ostaa siis niitä😀.

Arki on lähtenyt jotenkin vähän hitaasti käyntiin valvomisten jälkeen, eikä meinaa saada mitenkään itseä hereille päivän puuhiin. Onneksi kahvi on pelastanut jonkin verran ❤️. Olen koittanut merkkailla nyt kalenteriin ylös lähiviikkojen suunnitelmia ja ihanat juhlat sekä kesäiset puuhat ei onneksi lopu vielä ihan hetkeen. Luvassa on niin kivoja juttuja, etten malta odottaa! Viikonloppuna olisi tarkoitus pyörähtää Yyterin hiekkarannalla. Tätä olen odottanut jo todella pitkään, sillä joka vuosi se on jäänyt jotenkin toteuttamatta. Tuntuu, että tänä vuonna toteutuu niin monet unelmat!

Aurinkoista viikkoa!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös