Kihlapäivä ja hääkuumeilua

Vietettiin eilen meidän kaksi-vuotis kihlapäivää hyvän ruoan merkeissä ravintola Nerå:ssa. Aika kiitää niin nopeasti ettei meinaa edes tajuta! Oli niin rentouttavaa saada ensimmäistä kertaa muutamaan viikkoon yhteistä aikaa kunnolla. Ihan hetkeen ei olla muuton ja remontoinnin vuoksi keretty istahtamaan yhdessä edes sohvalle, joten eilinen oli kyllä niin luksusta ❤️.

Kihlapäivän lähestyessä alkoi heräämään taas ajatuksia ja haaveita häistä. Joskus sitä ajatteli, että haluaa lähes heti kihlautumisen jälkeen naimisiin. Kuitenkin päätettiin, ettei häitä vielä heti sen jälkeen aleta järjestämään. Nyt meistä on tulossa perhe ja itselleni olisi erityisen tärkeää jo sen vuoksikin, että meillä olisi sama sukunimi. Kieltämättä muutenkin on ollut ”pientä” hääkuumeilua ja on tuntunut, että se oikea aika alkaisi olemaan lähiaikoina. Mietinnässä onkin ollut häät ensi vuoden heinäkuulle, mutta tämä ei ole vielä täysin lukkoonlyöty.

Ollaan paljon pohdittu meille oikeaa tapaa mennä naimisiin ja oltiin todella pitkään kummatkin siinä mielessä perinteikkäitä, että ajatuksena oli kunnon hääjuhlat ja kukapa nyt ei haaveilisi ”prinsessapäivästä”. Kuitenkin isot juhlat, rahanmeno, häästressi ja kaikki on alkanut ahdistaa todenteolla, enkä nää enää itseäni viettämässä hääpäiväämme isossa juhlaporukassa useiden tonnien rahanmenojen kera.

Maistraatissa naimisiin meno on tuntunut nostaneen suosiotaan ja se tuntuisi meidän ajatuksia sekä elämäntilannetta miettien aivan ihanalta vaihtoehdolta. Onhan se todella erilaista, kun kirkossa tai ihanassa miljöössä vihkiminen, mutta uskon että se voi olla hyvinkin kaunis intiimi hetki ❤️. Haluaisin ehdottomasti silti hankkia häämekon ja voisihan vihkimisen lisäksi miettiä jotain pienempää juhlatilaisuutta ihan lähimmäisille henkilöille. Olisi ihanaa lähteä myös pienelle häämatkalle perheenä!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös