Kylpyrutiineja

Kaupallinen yhteistyö/ OzBaby

Meillä rakastetaan kylpeä ja ollaankin otettu pääsääntöisesti tiistai ja perjantai kylpypäiviksi. Frans viihtyisi kylvyssä varmasti joka ilta ennen nukkumaanmenoa! Talostamme löytyy siis kunnon vesipeto. Kylvyssä ollaan opittu läiskyttämään, nousemaan tukea vasten seisomaan ja leikkimään kylpyleluilla. Tämän hetken suosikit ovat olleet suihkupään suihkuavan veden hiplailu sekä saippualla pesuhetki, joka naurattaa hullusti. Meillä on kylvyssä ollut aiemmin käytössä muun muassa ihan perusvoide. Nyt päätimmekin testata oliiviöljysaippuaa, joka käy koko perheen vartalon pesun lisäksi villavaatteiden pesuun. Oliiviöljysaippua sopii itseasiassa myös tahranpoistoon villavaatteille ja on riittoisaa!

Olen ollut alusta asti tarkka mitä aineita käytän Fransilla, sillä hänellä on todella herkkä atooppinen iho. Onkin ollut tärkeää toteuttaa kylpyhetket luonnonmukaisilla hellävaraisilla tuotteilla. Vaihdettiin juuri hiusharjakin muovikuiduista luonnolliseen pyökkiharjaan, jossa on luonnonharjakset. Saatiin testiin Liewoodin- kylpypyyhe, johon tykästyin kovin pehmeytensä ja murretun värinsä puolesta. Plussaa tietty materiaali, joka on 100% luomupuuvillaa. Kylpyhetken jälkeen rasvataan aina Fransin iho vaihtelevasti eri kosteuttavilla rasvoilla, laitetaan talkki, leikataan kynnet ja harjataan ne vähäiset hiukset mitä on vielä jäljellä😀. Hetken aikaa halitaan, sylitellään ja hän syö vielä lämpimän maidon ennen nukkumaanmenoa.

Jos OzBaby ei ole sulle vielä tuttu, niin tässä hiukan tietoa heistä. OzBaby on turkulainen perheyritys, jonka valikoimaan kuuluu paljon erilaisia lastentarvikkeita ja kalusteita sekä äitiys-, ja imetystuotteita. Valikoimasta löytyy muutamia mun suosikkituotemerkkejä muun muassa Mushie, Liewood ja Stokke. Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän valikoimaa, jossa on muuten nyt paljon aletuotteita!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös