Maaliskuun lemppareita ja kuulumisia

Maaliskuu läheneekin loppuaan taas jo hurjaa vauhtia, joten ajattelin listata hiukan tämän kuukauden suosikkeja. Nyt on ollut ihanan onnellinen olo koronatilanteesta huolimatta. Iloa jokaiseen päivään tuo raskaus ja siihen liittyvät ostelut sekä suunnittelut. Tuntuu, että ihan ”tavalliseen” arkeen on tullut kivoja juttuja ja on vihdoin saanut hoidettua tärkeitä asioita kotona ollessa❤️.

Alkukuukaudesta pahoinvointi helpottui pääosin kokonaan. Väsymys ja painajaiset ovat olleet lähiaikoina riesana 😀 .  Nyt on menossa rv17 ja pieni on appelsiinin kokoinen. Maanantaina tunsin ensimmäiset kunnon potkut, vitsi miten jännää kun joka viikko tulee jotain uutta!

Inspiraatio on ollut hiukan hukassa jo pidemmän aikaa, mutta tähän varmasti onkin vaikuttanut väsymys ja huonosti nukutut yöt. Onneksi nyt ollaan saatu nauttia hiukan enemmän auringosta! Siitä tulee itselle energiaa päiviin ja jotenkin inspiroidun asioista paljon paremmin.

Podcastit

Olen saanut vihdoin kuunneltua enemmän podcasteja. Ne saa enemmän fiilistä myös kotitöiden tekoon ja automatkoille. Tän hetken lempparit on ollut Papupata, Äititreffit ja DocEmilia. Kuuntelussa on ollut selkeästi siis enemmän äitiyteen liittyviä podcasteja.

Uusi sarja

Aloitettiin itseasiassa viime kuun puolella jo katsomaan uutta rikos-sarjaa Uusi Sherlock. Suosittelen tätä sarjaa ehdottomasti!  Sarja kertoo salapoliisi Sherlock Holmesista, joka työskentelee apurinsa tohtori John Watsonin kanssa nykyajan Lontoossa. Sherlock pystyy lukemaan ihmisten elämänkäänteitä vain silmäilemällä heitä hetken aikaa ja on erityisen lahjakas päättelyä vaativissa tehtävissä. Tämä on ollut yksi parhaimmista sarjoista! Huumoria on ollut myös draaman rinnalla juuri sopivasti.

Terveys

Muutama kuukausi sitten kerroin täällä terveysmuutoksista mitä lähdin parantelemaan. En saanut kuitenkaan kovin nopeasti toteutettua tavoitteitani ja lipsuin niistä herkästi. Nyt raskausajalla tähän on tullut ihan täydellinen käänne. On ollut väkisin otettava niskasta kiinni ja ruvettava elämäntaparemonttiin, lähinnä monipuolisen ruokailun ja vitamiinien puolesta. Aiemmin tuntui kovin haastavalta toteuttaa nämä ja liikunnan lisääminen, mutta nyt on huomannut miten kaikki on ollut vain omasta psyykkeestä kiinni 😀 . Kummasti tuli muutosta hetkessä, kun tein positiivisen raskaustestin alkuvuodesta.

Kirppistely

Raskausajalla on tullut kierreltyä enemmän kirppareita, lähinnä olen siis ostellut pienelle juttuja. Nettikirppareita on tullut selailtua myös päivittäin etenkin nyt Koronan aikaan. Onneksi kirppareilta löytyy paljon kauniita ja hyväkuntoisia vaatteita vauvalle, sillä kasvu on kuitenkin nopeaa ja vaatteet jäävät pieneksi hetkessä. Lempparikirppareita on Kaarinan Seesam ja Turun Taika Second Hand Shop.

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös