Makuuhuoneen uudistuksia ja kuulumisia

Viimepäivät ovat menneet levätessä, ulkoilessa perheen kesken, tulevaisuuden minää etsiessä ja melko sekalaisissa ajatuksissa. Ahdistuskohtaukset onnistuivat taas valtaamaan minut!! Luulin olevan jo tasaisen vaiheen meneillään, kunnes se pirulainen taas yllätti pahemman kerran. Yhtäläisyytenä huomasin taas kuormittaneeni itseäni monin tavoin. Fransin vointi on varmasti myös ollut kuormittavaa näin hetkellisesti ja etenkin uudet vaiheet konttauksen ja hampaiden tulon myötä.

Meneillään on ollut jopa alustava burnout ja äitiaivot ovat vahvasti läsnä. Mitä kummallisimpia asioita on tapahtunut arjen keskellä. Nyt on ollut paljon mukavia asioita ja ilonaiheita elämässä, niistä on innostunut vähän liikaakin. Tuntuu kuin olisi jäänyt vaihde päälle kaiken kivan puuhan suhteen eikä jarruja ole näkynyt. Olen kuitenkin päättänyt hellittää sovittujen menojen jälkeen ja ensiviikon viikonlopusta lähtien pidän pienen hyvinvointijakson itselleni keskittyen täysillä vain ihanaan perheeseeni sekä itseeni❤️. Joskus on hyvä pysähtyä ja antaa itselleen aikaa, jolloin inspiraatiokin alkaa kukoistamaan uudella tavallaan.

Ollaan saatu vihdoin meidän makuuhuonetta kuntoon. Se on ollut valtava piristys arjen keskellä. Aiemmin olohuone tuntui olevan ainoa paikka jossa viihtyi kunnolla. Onkin ollut kivaa saada myös makuuhuoneesta viihtyisä ajanvietepaikka. Useampana päivänä on tullut nautittua kirjanlukuhetkistä ja sainkin päätökseen Sara Parikan Itse Tehty -kirjan. Tästä kirjasta muuten vahva suositus teille! Nyt tosiaan makuuhuone sai viimeiset silauksensa kuntoon. Vaihdoimme taulujulisteet, kiinnitimme peilin ja naulakon, vaihdoimme verhot kevyempiin beigeihin, uusimme koristetyynyt sekä hyllykkömme sisustusta.

Osa tuotteista oli lojunut laatikossa jo viikko kaupalla odottamassa omalle paikalleen pääsyä. Ihana helpotus nähdä kaikki valmiina, makkarista taitaakin tulla arjen pakopaikkani! Tässä kuvia lopputukosesta.

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös