Pieniä yksityiskohtia

Kaupallinen yhteistyö/ NOKO Design

Aina sitä ajattelee, että lapsen huone olisi nyt valmis, kunnes mieleen tulee taas toinen toistaan ihanempia ideoita. Näin kävi jälleen Fransin huoneessa. Olisi varmasti aika jo laitella enemmän muita huoneita, mutta jotenkin jumituin tähän lapsen huoneen terapeuttiseen sisustamiseen. Halusin tuoda huoneeseen vieläkin enemmän lämpöä, runsautta sekä leikkimielisyyttä. Oisikohan nyt huone valmis? Ehkä tai sitten ei ikinä.

Huoneen uusimpina tulokkaina on NOKO Design ripustettava sateenkaari sekä kolmen sateenkaaren viiri, Mushie-juliste ja pinottavat kupit, That´s mine-leijasisustustarrat, Babyshopin tuunattu kävelykärry sekä Rustan naulakko ja siinä roikkuva Cam Cam-pallosoittorasia. Lisäksi jo aiemmin löytyi 8€ kirpparilöytönä pieni pinnatuoli. Niin ihana kirppislöyö oli myös puinen keinulammas! Frans on selkästi ollut innoissaan uusista tuotteista, eikä ihme sillä ne tuo kivasti yksityiskohtia ja väriä.

Saatiin NOKO Designin kanssa yhteistyö sisustus-sateenkaarien osalta. Näin koronan aikaan etenkin olemme pyrkineet mahdollisimman paljon ostamaan tuotteita pienyrityksiltä. NOKO on 2020 kesällä perustettu Oululainen yritys, joka valmistaa erilaisia sateenkaaria lasten huoneen sisustukseen. Nämä valmistetaan 100% puuvillasta ja kaarien sisus kierrätyspuuvillasta. Tärkeinä arvoina pidänkin Suomalaisia tuotteita ja luonnollisia valmistusmateriaaleja. Tällaisiin ostoksiin pyrinkin niin usein, kuin on mahdollista.

Tämän pidemmittä puheitta, saanko esitellä Fransin huoneen kauniit uutuudet

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös