Road trip Yyteriin

Viime viikonloppuna nautittiin täysillä lämpimistä päivistä ennen sateita ja toteutettiin jo parin vuoden takainen haave to do -listalta. Lähdettiin road tripille Yyterin hiekkarannalle viettämään kesäiltaa piknik herkkujen kera. Meitä odottikin ihan mielettömän kauniit maisemat, enkä meinannut uskoa silmiäni, että ollaan oikeasti Suomessa sellaisten maisemien äärellä! Olo oli taas lähes yhtä kotoisa, kuin Kyproksen Ayia Napassa ❤️. Rantaheinät, hiekkadyynit, matalat havupuut, auringonlasku ja veden liplatus -ihan täydellistä.

Voisin jo tässä kohtaa kesää sanoa, että ilta oli ehkä koko tämän kesän kaunein! Mikä ihaninta, sain viettää tämän romanttisen illan kahden rakkaimman kanssa joista toinen kulki masussa mukana ❤️. Oli siis todellakin kaiken tämän arvoista lähteä parin tunnin ajomatkalle ja raahautua tavarat mukana hiekassa viimeisillä voimilla uimarannalle asti 😀. Nyt on todellakin alkanut näkymään, ettei kroppa jaksa enää oikein mitään näillä viikoilla ja voimat loppuvat todella äkkiä.

Onneksi mentiin rannalle vasta noin ilta kymmenen aikoihin, sillä silloin porukka alkoi lähteä rannalta ja kuumuus ei ollut ison hiekkamäärän keskellä tukala. Kuvia sai otettua myös paljon paremmin vähäisen ihmismäärän keskellä! Lähdettiin ajelemaan kotiin päin vasta puolen yön jälkeen ja poikettiin matkalla moikkaamassa Matiaksen hyvää ystävää.

Jos sä et ole käynyt vielä Yyterissä, niin iso suositus tälle!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös