Sisustusinspiraatio

Päästään viikonlopun aikana muuttamaan uuteen kotiin ja nyt onkin ollut viimeisiä hetkiä kerätä inspiraatiota sisustukseen. Ollaan tosiaan tekemässä tulevaan kotiin pintaremonttia ja uusia kalusteita pitääkin hankkia melko paljon. Tuntuu niin ihanalta päästä vihdoin asumaan omantyylisempään kotiin, kun täällä nykyisessä yksiössä kaikki on ollut niin rajattua. Ideoita sisustukseen olen napannut Pinterestistä, Instagramista ja erilaisten nettikauppojen inspiskuvista.

Uuden kodin sisustukseen haluamme tuoda enemmän luonnonmateriaaleja, erilaisia tekstuureja, rouheutta mutta silti pehmeyttä ja seesteisyyttä, kauniita murrettuja sävyjä, muun muassa beigen, ruskean, harmaan ja sinisen sävyissä. Koti tulee henkimään skandinaavisen ja boheemin sisustustyylin sekoitusta suht runsain määrin sisustusyksityiskohtia. Pöytiä ja hyllykköjä koristaa varmasti esimerkiksi erilaiset leikkokukat, heinät, oksat ja viherkasvit kauniine maljakoineen ja ruukkuineen. Suuri sisustusrakkauteni tällä hetkellä on erilaiset maljakot -niillä saa niin kivaa ilmettä kotiin.

Ollaan tehty päätöksiä sisustuksen suhteen muuten yhdessä, mutta vauvan huoneesta olen saanut vastata aikalailla itse. Sinne sävyiksi olisikin tulossa myös kodin muuta sävymaailmaa, mutta lisänä murretumpaa roosahtavan beigeä sävyä sekä muita ”marjapuuron” sävyyn taittuvia sävyjä. En malta odottaa, että päästään shoppailemaan tuotteita ja remontoimaan!!

Tein pienen kollaasin missä näkyy kodin inspiskuvia muutama ❤️. Kivaa alkanutta viikkoa!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös