Tuotekuvaus ja yritys

Tuotekuvat ovat todella tärkeässä osassa yrityksen brändäystä. Laadukkaat ja luonnollisen seesteiset tuotekuvat tukevat yrityksesi ilmettä sekä vangitsevat tarvitsemasi huomion. Uniikin visuaalisen sisällön avulla tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita ja erotut kilpailijoista. Jos kaipaat kauniita kuvia yrityksesi kotisivuille, some-kanaviin, printteihin, markkinointiin tai mainoksiin, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen!

Kuvausmiljöönä toimii kaunis suomalainen luontomme – purot ja kosket, merenrannat, kuusimetsien kannot ja kalliot, lehdot, polut, tunturit ja suot… Asumme monimuotoisen luonnon ympäröimänä ja tuotteiden arvoisia kuvausympäristöjä on lukuisia. Kuvauksiin liittyvät toiveet käydään tarkasti läpi asiakkaan kanssa, jotta kuvista tulee juuri yrityksen näköiset. Tuotekuvaus sisältää huolellisen kuvankäsittelyn ja kuvat toimitetaan aina valmiina julkaistaviksi. Yritys toimittaa tuotteet kuvattavaksi. Iida Hay Median rakkautta luontoa kohtaan tukee uniikki toimintatapa laskutuksen jälkeen – jokaisesta tuotekuvauksesta istutetaan puu luonnon hyväksi Grow my tree -organisaation kautta.

Hinnat alk. 80€. Korkean hinta-laatusuhteen vuoksi alkukuopissa olevilla matalan budjetin pienyrityksilläkin on mahdollisuus erottua tasokkaalla sisällöllä.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai pirauta niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Vieritä ylös