Uusi blogisivu

Nyt onkin taas hetki vierähtänyt ilman blogin kirjoittelua. Ollaan päälle viikon verran tehty muuttoa uuteen kotiin ja remontoitu hullun lailla! Tässä ohessa olen kuitenkin haastanut itseäni vielä enemmän (ihan kun hommia ei muutenkin olisi riittävästi 😀) ja lähtenyt toteuttamaan yhtä suurta unelmaani eli näiden omien nettisivujen tekemistä. Kerkesin kirjoittelemaan blogia Lily:n puolella noin vuoden verran ja pian blogipohja alkoikin tuntumaan liian tylsältä. Ulkoasuun ei saanut vaikuttaa juuri ollenkaan ja en tuntenut sen vuoksi kyseistä sivustoa lainkaan omakseni. Mietin pitkään, että haluaisin jo tehdä omat nettisivut, mutta odotin vielä jonkin aikaa oikeampaa hetkeä niiden tekoon.

Nyt ne on vihdoin tässä! Suuri kiitos tästä kuuluu avopuolisolle, joka jaksoi auttaa näiden tekemisessä ❤️. Lilyyn kerkesi kertymään jo jonkin verran postauksia, mutta olen tuonut tänne sivulle nyt vain muutamat itselleni tärkeimmät postaukset. Jatkan myös täällä lifestyle -tyylillä jonka pääaiheet tulevat keskittymään raskauteen, perhearkeen, sisustukseen, kauneuteen ja muotiin. Jotenkin todella huojentunut olo, siitä miten elämässä on nyt aloittanut jollain tapaa jopa puhtaalta pöydältä. Sain pitkän odotuksen jälkeen nämä nettisivut, muutimme uuteen ihanaan kotiin uudelle paikkakunnalle, olen löytänyt jotenkin ihan eritavalla oman paikkani ja juttuni, meistä tulee perhe ja olen saanut äitipiirien myötä ihania kavereita ❤️. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin niin blogin, kuin muidenkin asioiden kannalta.

Jos olet hypännyt matkaani tämän postauksen yhteydessä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa ”minä” -osio, jossa kerron itsestäni ja miten päädyin blogimaailmaan!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös