Uusi sivu käännetty-2021

Uusi vuosi vaihtui jo muutama päivä sitten, joka tarkoittaa uusia suunnitelmia, tavoitteita ja unelmia. Toivottavasti teillä oli onnistunut uusi vuosi koronarajoituksista huolimatta. En ajatellut tehdä tälle vuodelle mitään lupauksia, mutta tavoitteena haluan pitää omasta hyvinvoinnista huolehtimisen. Se tarkoittaa mulle tällä hetkellä päivittäisen liikuntamäärän riittävää ylläpitoa, joka ei ole toteutunut tarpeeksi ( jälleen😅). Nyt etenkin liikunnan määrä on itselleni tärkeää raskauskilojen poistossa.

Lisäksi haluan pitää yllä samanlaista huolenpitoa henkisestä hyvinvoinnista, mitä olen toteuttanutkin jo pidempään muun muassa ihanimman terapiamuotoni avulla. Tämän kuukauden aikana aloitan ystävän kanssa savikurssin josta olen haaveillut pidempään ja lähdetään myös vauvojemme kanssa vauvauintiin! 3.1 tuli muuten vuosi täyteen siitä, kun meidän mini oli vahva viiva tikussa ja nyt jo lähes viiden kuukauden ajan hän on ollut tekemässä meidän päivistä jotain niin erityistä😍.

Tänä vuonna kun saan olla äiti maailman ihastuttavimmalle pojalle, haluankin olla Fransille äiti joka lähtee säällä kuin säällä pidemmällekkin kävelylenkille. Pianhan me päästään jo puistoilemaankin jota odotan innolla. Tämä vuosi on alkanut Fransin allergioiden ja sen myötä joka viikkoisten lääkärikäyntien kanssa vaikeasti. Tuntuu, että hänen oireiluihin ei tule mitään tolkkua ja luvassa onkin todennäköisesti allergiatesteille jatkoa.

Vastapainona on ollut silti super kivoja asioita arjessa. Ollaan suunniteltu häämatkan road trippiä Saksaan ja suunnitellaan sitä tarkemmin tällä viikolla. Ollaan laitettu sisustusta pääosin jo lapsiystävällisemmäksi ja tiedossa tälle vuodelle on huikeita yhteistöitä jos korona ei tule liialliseksi esteeksi. Tuntuu kaikin puolin siis oikein hyvältä kääntää uusi sivu elämässä ja aloittaa vuosi 2021.

Uusi vuosi merkitsee tällä kertaa erityisen paljon, kun saan viettää sen äitinä ja pian myös vaimona!! Ihan absurdia ajatella kuinka kesällä ollaan menossa naimisiin, en voi sanoin kuvailla tätä innostuksen ja onnellisuuden määrää❤️. Enkä myöskään malta odottaa mekon saapumista, onneksi siihen ei pitäisi mennä enää kauaa.

Olen viime vuoden lopulta asti päässyt eteenpäin jo jonkin verran unelmatyötäni tavoitellessa eli media-alaan liittyvissä työtehtävissä. Nyt pitäisikin alkaa katsomaan erilaisia kursseja joissa pääsisin syventymään mahdollisesti kuvanmuokkauksiin ja muihin somealan töissä hyödynnettäviin taitoihin. Odotan innolla mihin tämä polku vie ja toivon oppivani tänä vuonna paljon edellä mainittujen asioiden sekä myöhemmin yrittäjyyden suhteen.

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös