Viimeinen postaus

Monien käänteiden ja tulevaisuuden suunnitelmien vuoksi on tullut aika kirjoittaa viimeinen postaus. Olo on haikea ja aika tyhjä, mutta lähden innolla kohti uusia tuulia. Olen kirjoittanut blogia yli kaksi vuotta melko säännöllisestikin ja tästä muodostui itselleni tietyn tyylinen oman ajanviete sekä terapiamuoto. Päätös lopetuksesta ei ollut helppo. Pyörittelin ja punnitsin ajatuksia päässäni todella kauan. Lopulta kyselin Instagramin puolella toiveita jatkoon tulisiko postauksia Instagramiin lyhyemmässä muodossa vai blogiini sekä Instaan. 80% toivoi kaikkien postauksien siirtyvän Instaan. Lukijamäärät ovat jääneet mielestäni sen verra vähäisiksi, että on aika aloittaa postaukset vain Instan puolella. Täältä pääset profiiliini.

Uskon yhtenä suurena tekijänä lukijamääriin vaikuttavan nykypäivän suosion YouTubea, Instaa ja Reelsejä kohtaan. Ne jotka ovat aloittaneet bloggauksen jo vuosia sitten tilanne on ollut toinen. Silloin on mielummin luettu blogin puolelta pitkiäkin vaikuttajien tekstejä. Heille on jäänyt tietty iso määrä vakkarilukijoita, jotka lukevat nykypäivänä edelleen heidän postauksia. Blogin kirjoitus on ollut ihanaa, rentouttavaa, upeaa ja kokemusrikasta, sillä tämän avulla on tullut lähdettyä myös useammille road tripeille pidemmällekin. Nyt kasvaneempana, taitavampana kirjoittajana sekä valokuvaajana siirrän taitoni Instaan ja yrittäjyyteen. Pääsen nauttimaan kaikesta armollisemmin ja selkeämmin linjaten kaikki yhteen paikkaan. Se on itseasiassa teille lukijoillekkin selkeämpää.

Blogitekstini jäävät kokonaisuudessaan näille nettisivuilleni, mutta itse sivut tulevat muuttumaan lähiaikoina todella rutkasti. Nyt kun tämä ei ole enää pääosassaan blogialusta vaan näistä nettisivuista tulee yritykseni Iida Hay Median sivut. Haluan kiittää teitä kaikkia ruudun toisella puolella siitä, miten olette olleet blogitaipaleessani mukana. Ilman teidän tukea, ideoita ja tsemppauksia en olisi jatkanut tätä varmasti näinkään pitkään. Te olette olleet mun voima ja inspiraatio. Toivottavasti olette sitä myös jatkossa. Suuri kiitos tästä matkasta kuuluu myös aviomiehelleni, joka on jaksanut ottaa upeita kuvia kerrasta toiseen blogiini sekä muihin somekanaviin. Ilman häntä ei olisi ikinä ollut näin kuvantäyteisiä postauksia. ❤️

Kaikki loppuu aikanaan ja nyt tie vie kohti oman näköisempää arkea sekä somea. Nähdään ja kuullaan siis Instassa!

– Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös